search
ΔΕΥΤΕΡΑ 11.08.2025 12:33
MENU CLOSE

Ο τυφώνας Μίλτον «ισοπέδωσε» τη Φλόριντα – Εικόνες απόλυτης καταστροφής (photos/video)

11.10.2024 14:09
milton_tifonas_new

Η Φλόριντα μετρά τις πληγές της μετά την επέλαση του τυφώνα Μίλτον.

Το πέρασμα του τυφώνα Μίλτον από τη Φλόριντα άφησε πίσω του καταστροφές, βομβαρδισμένο τοπίο και τουλάχιστον 16 νεκρούς, την ώρα που εκατομμύρια νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό παρά το γεγονός ότι η καταιγίδα ήταν λιγότερο ισχυρή από όσο αναμενόταν.

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα του Μίλτον από τις παράκτιες περιοχές, καθώς η Σαρασότα, το Φορτ Μάγιερς και η Βενετία υπέστησαν σοβαρές ζημιές από το κύμα καταιγίδας, που έφτασε τα 3 μέτρα.

Παράλληλα, ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν κτίρια, συμπεριλαμβανομένων εγκαταστάσεων της τοπικής αστυνομίας, ενώ άνεμοι ταχύτητας 193 χλμ./ώρα μετέτρεψαν αυτοκίνητα, δέντρα και αντικείμενα σε επικίνδυνα βλήματα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Καλάβρυτα: Νεκρός Βρετανός στο Μεγάλο Σπήλαιο, κατέρρευσε δίπλα στον φίλο του

Eργατικό ατύχημα στη Θήβα: Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου στην καθαριότητα

Άρτα: Πελάτης πήγε για ψώνια και βρήκε τον καταστηματάρχη νεκρό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.08.2025 12:33