Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Περίπου 30.415 άνθρωποι συμπεριλαμβανομένων και 8.000 παιδιών απομακρύνθηκαν από περιοχές που συνορεύουν με την Ουκρανία, εξαιτίας των ουκρανικών βομβαρδισμών και των επιθέσεων, δήλωσε η Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ρωσίας Τατιάνα Μασκαλκόβα στην εβδομαδιαία εφημερίδα Argumenty I Fakty.
Στην ίδια συνέντευξη, η Μασκαλκόβα είπε ότι οι άνθρωποι που απομακρύνθηκαν έχουν μεταφερθεί σε περίπου 1.000 κέντρα προσωρινής φιλοξενίας σε όλη τη Ρωσία.
Η Ουκρανία, μετά από την εισβολή της Ρωσίας τον Φεβρουάριο του 2022, αντεπιτίθεται με πυρά πυροβολικού κι άλλες επιθέσεις σε συνοριακές περιοχές της Ρωσίας.
Ο ρωσικός στρατός αναφέρει ότι οι βομβαρδισμοί στοχεύουν υποδομές κεντρικού χαρακτήρα για τις πολεμικές επιχειρήσεις της Μόσχας κατά του Κιέβου.
Οι ουκρανικές δυνάμεις εισέβαλαν στην περιοχή του Κουρσκ τον Αύγουστο, εξασφαλίζοντας τον έλεγχο δεκάδων οικισμών και διατηρώντας τις περισσότερες θέσεις που κατέλαβαν από τότε.
Διαβάστε επίσης
Γάζα: Τουλάχιστον 20 νεκροί και 50 τραυματίες από ισραηλινό βομβαρδισμό σε σχολείο – καταφύγιο
Ο Μακρόν καλεί τον Ιρανό πρόεδρο για γενική αποκλιμάκωση στην Μέση Ανατολή
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.