Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία (17/10) τηλεθέασης ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και Mega
Μοιράστηκαν ξανά τις προτιμήσεις των περισσότερων και την Πέμπτη ΑΝΤ1 και Mega και συνέχισαν την «συγκατοίκηση» στην πρώτη θέση τηλεθέασης. Μοιράστηκαν εξίσου και τις απώλειες, συγκριτικά με την Τετάρτη.
Το Star είδε το μερίδιο του να αυξάνεται κατά σχεδόν μισή ποσοστιαία μονάδα συγκριτικά με εκείνο της προηγούμενης ημέρας. Η εξήγηση απλή. Δεν είχε επεισόδιο του ριάλιτι «Η φάρμα». Η ταινία επιστημονικής φαντασίας «Dune» είχε ελαφρώς καλύτερη επίδοση από ότι το επεισόδιο του ριάλιτι της προηγούμενης ημέρας.
Η ΕΡΤ1 για δεύτερη συνεχόμενη μέρα διατήρησε τη δυναμική την οποία είχε την Τετάρτη ανοδικά κινήθηκε ο δείκτης της Nielsen για το Open και την ΕΡΤ2 αλλά στο MAK TV είχε- μικρή- τάση υποχώρησης.
Διαβάστε επίσης:
Mega: «Ρεπό» την ερχόμενη Τετάρτη (23/10) για τη «Γη της Ελιάς» λόγω ματσάρας του Champions League
Χασαπόπουλος για Βερύκιο: «Να βγει να πει ποια παρουσιάστρια πήρε ένα εκατ. ευρώ στον Alpha» (Video)