search
ΠΕΜΠΤΗ 26.06.2025 22:47
MENU CLOSE

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενα Καρδιά»: Τι λένε συντελεστές της με αφορμή την παραφιλολογία για τη σειρά

24.10.2024 09:37
magissa-flegomenh-kardia

«Άγριες μάχες» διεξάγονται κάθε βράδυ στις τηλεσυχνότητες -όχι πως τα πράγματα στις άλλες «ζώνες» είναι διαφορετικά-. Το τηλεοπτικό κοινό είναι συγκεκριμένο, ως προς το πλήθος που παρακολουθεί προγράμματα της επιλογής του από τα γραμμικά κανάλια, παρατηρείται κατακερματισμός της τηλεθέασης και όπως λέει και ο λαός «δεν μπορεί να είναι όλοι πρώτοι».

Μέσα σε όλη αυτή τη συνθήκη η σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» (ΑΝΤ1) δεν έχει καταφέρει, έως τώρα, να κεντρίσει το ενδιαφέρον τηλεθεατών σε αντίστοιχο βαθμό με τον περσινό κύκλο επεισοδίων της και αυτό αντικατοπτρίζεται στην κλίμακα τηλεθέασης της Nielsen με τα δημοφιλέστερα προγράμματα της κάθε ημέρας.

Για τους λίγους πιστούς «φόλοουερς» της σειράς εξέφρασε τα συναισθήματα της η Γιούλικα Σκαφιδά με ανάρτηση στο Χ.

Η σειρά πορεύεται παρα την φημολογία που έχει αναπτυχθεί για την συνέχεια της.

Οι δημιουργοί της, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης προσφάτως με κατηγορηματικό τρόπο θέλησαν να βάλουν τέλος στο γαϊτανάκι που έχει στηθεί με άξονα τη σειρά και το μέλλον της:

«Ποτέ μα ποτέ δε σχολιάζουμε οποιαδήποτε κριτική ή άρθρο που θα γραφτεί για τη δουλειά μας. Το έχουμε κάνει μόνο μια φορά στη διάρκεια της Γ ‘σεζόν των Μελισσών όταν γράφτηκε πως θα ελαττώσουμε τη βία και θ’ αυξήσουμε τους έρωτες για να ανέβει η τηλεθέαση. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε ακόμη μια φορά. Καμιά αλλαγή, καμιά ένεση, καμιά ντόπα, τίποτα δεν θ’ αλλάξει στο σενάριο που αισίως βρίσκεται στο 35ο επεισόδιο. Όλοι είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και τη δουλειά που έχει γίνει και δεν σκοπεύουμε να προβούμε σε αλλαγές για τις ανάγκες της τηλεθέασης. Για τον αριθμό των επεισοδίων δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι να απαντήσουμε. Σε ό,τι αφορά στη δουλειά μας, όμως δεν επιτρέπουμε τέτοιες παρανοήσεις. Ευχαριστούμε! Μελίνα-Πέτρος #magissa #flegomenikardia».

Διαβάστε επίσης:

Διαμαρτυρία καλλιτεχνών για τη χρήση των έργων τους από την Τεχνητή Νοημοσύνη – Ποιοι υπογράφουν

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Ρουκ Ζουκ: Παίκτης την «έπεσε» στη Ζέτα Μακρυπούλια – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 26.06.2025 22:45