ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 16:24
MENU CLOSE

Στην κορυφή της τηλεθέασης και την Πέμπτη (21/11) το Mega

22.11.2024 16:35

Αν και με μερίδιο μικρότερο κατά 2,2% από εκείνο της Τετάρτης με το οποίο σημείωσε ρεκορ για τη σεζόν μέχρι τώρα, το Mega συνέχισε να έχει την πρωτοκαθεδρία στις προτιμήσεις των τηλεθεατών και χθες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, διαμορφώνοντας «απόσταση» από τον ανταγωνισμό τουλάχιστον 2,7 ποσοστιαίων μονάδων.

Ολοστρόγγυλο 10αρι απέσπασε από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας το Star, επιστρέφοντας έτσι στην περιοχή με τα διψήφια μερίδια. Δεν συνέβη όμως κάτι ανάλογο για τον Σκάι παρά την βελτίωση (0,5%) που εμφάνισε από μέρα σε μέρα.

Υποχώρηση (0,7%) εμφάνισε στην επίδοσή του το Open, διατήρησε όμως τις διαστάσεις του κομματιού του στο όριο του 6%. Κάτω από αυτό διαμορφώθηκε το μερίδιο της ΕΡΤ1 που ολοκλήρωσε την ημέρα με θετικό πρόσημο (0,4%). Η ΕΡΤ3 υπερδιπλασίασε το μερίδιο της χάρη στην απευθείας μετάδοση του αγώνα μπάσκετ των εθνικών ομάδων Μ. Βρετανίας- Ελλάδας στην 3η αγωνιστική των προκριματικών για το EuroBasket 2025.

Διαβάστε επίσης:

ΑΥΓΗ: Στα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα με απεργιακό φύλλο αυτή την Κυριακή (24/11)

«Έρημη χώρα» και «17 κλωστές» στις 10 καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές σε Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη

Mega: Κοντοζυγώνει η πρεμιέρα του γ’ κύκλου του «Maestro» – Παρέα με το Netflix (Video)

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 16:24
Exit mobile version