Δημήτρης Ουγγαρέζος σε Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είσαι ένα όρθιο παράπονο - Εθισμένος στην κλάψα» (Video)
Το παράπονό του για το ότι δεν είχε προσκληθεί τόσα χρόνια στην αφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
«Ρε Γρηγόρη, ένα όρθιο παράπονο είσαι! Όσο ζω και είμαι στην τηλεόραση και πριν μπω στην τηλεόραση… το παράπονο του Γρηγόρη! Γιατί είναι παραπονιάρης;» είπε αρχικά με τη Φαίη Σκορδά να προσθέτει:
«Εγώ πάντως τον καταλαβαίνω, γιατί πολλές φορές δεν είναι ούτε η δόξα, ούτε τα νούμερα τηλεθέασης. Σε αυτή την περίπτωση είναι η πόλη του, η Θεσσαλονίκη».
«Μία η Θεσσαλονίκη, μία ο άλλος είναι αχάριστος, μία ένας άλλος ξεκίνησε πριν από αυτόν τις ταξιδιωτικές εκπομπές, τα έχει κάνει όλα πριν απ’ όλους… δεν πειράζει, αφού τον εκτιμάμε όλοι και τον σεβόμαστε… τώρα για ένα δέντρο παραπάνω; Φέρνει καλεσμένους και τους λέει: έχω ένα παράπονο από σένα. Του αρέσει να παραπονιέται, είναι εθισμένος στην κλάψα» είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εμμένοντας στην αρχική του τοποθέτηση.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Πέθανε ο σκηνοθέτης Τζιμ Έιμπραχαμς, δημιουργός των ταινιών «Airplane!» και «Naked Gun»