search
ΤΕΤΑΡΤΗ 30.07.2025 05:19
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Bora»: Ένας νεκρός από υποθερμία στη Χαλκιδική – Έπεσε με το φορτηγό σε χαντάκι 30 μέτρων και πέθανε αβοήθητος (video)

02.12.2024 12:55
kakokairia_rodos_0212_1920-1080_3_new

Ένας 58χρονος άνδρας πέθανε από υποθερμία στην Τορώνη Χαλκιδικής, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Bora» από την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, ο 58χρονος οδηγούσε χθες στον δρόμο Τορώνη προς Συκιά στη Σιθωνία. Στην προσπάθειά του να αποφύγει βράχια που είχαν αποκολληθεί, έπεσε σε χαντάκι 30 μέτρων.

Παρά τις προσπάθειες συγγενών και φίλων, κανένας δεν κατάφερε να τον εντοπίσει με αποτέλεσμα να πεθάνει αβοήθητος μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο άτυχος άνδρας αγνοούνταν από χθες και εντοπίστηκε στις 7.30 το πρωί, εγκλωβισμένος μέσα στο όχημά του, από διερχόμενο οδηγό που ειδοποίησε τις Αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τον απεγκλωβισμό του είχε τις αισθήσεις του. Όταν όμως έφτασε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε επίσης:

«Ένα σκληρό τέρας» ο αστυνομικός της Βουλής που κακοποιούσε σύζυγο και παιδιά – «Ήξερα χρόνια για τους ξυλοδαρμούς»

Κακοκαιρία Bora: Προβλήματα και στην Ηλεία, κινδυνεύουν σπίτια και εκκλησία στην Ολυμπία

Κακοκαιρία Bora: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο, οι περιοχές που είναι στο επίκεντρο – Νέα επιδείνωση από την Τετάρτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.07.2025 05:00