ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 15:56
MENU CLOSE

Αγρίνιο: Δέκα χρόνια φυλακή στον πατέρα που κυνήγησε με μαχαίρι την κόρη του

07.12.2024 20:09

Σε δέκα χρόνια φυλακή, τιμωρήθηκε ο 30χρονος που κυνήγησε με μαχαίρι την 12χρονη κόρη του και έσβησε πάνω της ένα τσιγάρο.

Ο εν λόγω άνδρας, χτύπησε με καρέκλα και έκαψε με τσιγάρο το παιδί του, ενώ φέρεται να έχει χτυπήσει και τα άλλα τέσσερα, από τα έξι παιδιά του.

Μαζί του συνελήφθη και η σύζυγός του. Σε αυτόν επιβλήθηκε ποινή φυλάκιση 10 ετών χωρίς αναστολή ενώ στη μητέρα τρία χρόνια φυλάκισης εκ των οποίων θα εκτίσει τους έξι μήνες, όπως αναφέρει το agrinionews.gr.

Επίσης, τα έξι παιδιά της οικογένειας θα τα αναλάβει η γιαγιά τους, μετά την απόφαση του εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛ.ΑΣ.: Πέντε συλλήψεις για τα νοθευμένα ποτά σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας – Εντόπισαν αποθήκες στα δυτικά προάστια

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Ποινική δίωξη στους 122 συλληφθέντες για τα επεισόδια σε Εξάρχεια και Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο διοικητής Αστυνομικού Τμήματος που έδειξε δονητή σε συνάδελφό του

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 15:55
Exit mobile version