search
ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 05:56
MENU CLOSE

Σαββιδάκης για «Της Ελλάδος τα παιδιά»: Κάποιοι έλεγαν “τι δουλειά έχει αυτός και παίζει και μας παίρνει τις δουλειές;”

07.12.2024 10:32
tis_ellados_ta_paidia

Για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» και τις κριτικές που είχε δεχτεί τότε μίλησε ο Γιάννης Σαββιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

«Έκανα πάρα πολύ καλά που είπα “ναι” στην πρόταση του Γιάννη Μπέζου, έκανε πάρα πολύ καλά που έγραψα τη μουσική της σειράς. Ήταν μία πάρα πολύ καλή παρέα, δεν υπήρχε ζήλια, ανταγωνισμός και ήταν σαν πάρεργο για εμένα γιατί δεν έχω σπουδάσει ηθοποιός», ανέφερε.

«Κάποιοι έλεγαν “τι δουλειά έχει αυτός, παίζει και μας παίρνει τις δουλειές;”. Εγώ πιστεύω καλός ήμουν και γι΄αυτό με ακολουθά ως τώρα».

«Ο Τσιτσιπάς δεν είναι έρμαιο, θέλει να ζήσει τη ζωή του»

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά και δήλωσε μεγάλος θαυμαστής του.

«Δεν τον έχω γνωρίσει. Μου αρέσει γιατί είναι ένας άνθρωπος ανένταχτος, έχει μια δική του φιλοσοφία και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν είναι έρμαιο, θέλει να ζήσει τη ζωή του», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Με υποτίμησε πολύ σε μια συνέντευξη – Άκόμψο το ότι πήγε σε απέναντι εκπομπή» (Video)

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός μια μέρα μετά το φινάλε του Maestro

Τα «χρόνια πολλά» των Μιλγουόκι Μπακς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα πρώτα… άντα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 00:56