ΤΡΙΤΗ 26.08.2025 02:09
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Καμιά διαφορά τηλεθέασης στο «Survivor», από τις άλλες μέρες, παρά τον τελικό του ριάλιτι

13.12.2024 16:57

Μια Πέμπτη βράδυ όπως όλες οι προηγούμενες καθημερινές ήταν η χθεσινή (12/12) από πλευρά τηλεθέασης για τον ΣΚΑΪ κι ας είχε στο prime time του -γεμάτο τρίωρο δηλαδή- τον τελικό του «Survivor».

Σε όλη την διάρκεια του καταληκτικού επεισοδίου , από την αρχή έως εκείνη τη στιγμή (ανάδειξης του νικητή),  ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen μόλις που άγγιξε το 10%, όπως φαίνεται και στο σχετικό διάγραμμα για την επίδοση του σταθμού στο σύνολο της ημέρας και σε σχέση με την αντίστοιχη της ίδιας ημέρας, μια βδομάδα πίσω.

Το χθεσινό μέσο μερίδιο του σταθμού ήταν ακριβώς ίδιο (9,4%) με εκείνο που είχε αποκομίσει την προηγούμενη ημέρα (11/12).

Διαβάστε επίσης:

«First Dates»: Παίκτρια πήγε σε ραντεβού και… φλέρταρε τη σερβιτόρα! (Video)

Στο ERTFLIX από σήμερα (13/12) τα πρώτα πέντε επεισόδια της σειράς «Η Μαρία που έγινε Κάλλας»

«Αρπάχτηκαν» στον αέρα Φραγκολιάς και Ουγγαρέζος – «Εγώ είμαι παντελονάτος αρσενικός κι ό,τι έχω να πω, το λέω τετ α τετ» (Video)

ΤΡΙΤΗ 26.08.2025 02:06
Exit mobile version