ΤΡΙΤΗ 12.08.2025 07:23
MENU CLOSE

Πήλιο: Εκτροχιάστηκε ο «Μουτζούρης» – Με λεωφορεία επιστρέφουν οι 37 επιβάτες

14.12.2024 16:46

Ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μετά τη γέφυρα Ντε Κίρικο, κοντά στον σταθμό των Μηλεών, στο Πήλιο.

Οι 37 επιβάτες θα μεταφερθούν στον σιδηροδρομικό σταθμό των Λεχωνίων με λεωφορεία που μίσθωσε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και η Hellenic train.

Τεχνικοί του ΟΣΕ σπεύδουν στο σημείο για να επιδιορθώσουν το πρόβλημα που δημιούργησε βράχος που βρέθηκε επάνω στη γραμμή.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου άνοιξε τον σταθμό των Μηλεων προκειμένου να παραμείνουν οι επιβάτες μέχρι να φτάσουν τα λεωφορεία για την επιστροφή. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Διαβάστε επίσης:

Οι κάμερες έδειξαν τον δολοφόνο 41χρονου στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Άγιο Ελευθέριο – Ομολόγησε την πράξη του

Προκαλεί ο τέως διοικητής του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου: «Ο κάθε γιατρός που κάνει λάθος παίρνει και τη δική του ευθύνη» (Video)

Νέες μαρτυρίες για τον 45χρονο αστυνομικό της Βουλής: «Σχολίαζε την πίσω όψη παιδιών φίλων του» (Video)

ΤΡΙΤΗ 12.08.2025 07:15
Exit mobile version