Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στα περίπτερα θα βρίσκεται σύντομα και πάλι η εφημερίδα Θεσσαλονίκη, η οποία μαζί με την Μακεδονία αποτελούσαν το εμβληματικό συγκρότημα Βελίδη της βόρειας Ελλάδας.
Διευθυντής της θα είναι ο Δημήτρης Καρεκλίδης και Διευθύντρια Σύνταξης η Χριστίνα Χαλεπλίδου.
Ανάμεσα στους αρθρογράφους θα βρίσκεται και ο Παντελής Σαββίδης. Σύμβουλοι Έκδοσης θα είναι ο Ιάκωβος Φραντζής και ο Μανόλης Κοττάκης,. Διοικητικός Διευθυντής θα είναι ο Κύρος Λαζαρίδης.
Στόχος τους είναι να βρίσκονται στα περίπτερα στις 18 Ιανουαρίου. Ήδη έβγαλαν και δοκιμαστικό φύλλο. Η γραμμή της εφημερίδας θα είναι ίδια, με τα άλλα πολιτικά έντυπα του ομίλου Φιλιππάκη (Εστία, Δημοκρατία) στον οποίο άλλωστε θα ανήκει η νέα εφημερίδα.
Διαβάστε επίσης
Φάρμα: H Μαρία Γιαννοπούλου κέρδισε τις 50.000 ευρώ – «Λίγοι χάρηκαν» (Video)
Νίκος Χατζηνικολάου: Η απάντηση σε όσους έκριναν αρνητικά τη συνέντευξη με τον Light
Γερμανού για Secret Song: «Χθες έκλεισα τη σεζόν με ένα πανηγυρικό 6,7%»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.