Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, το οποίο απελευθέρωσε η φωτιά στο ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα, είναι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η πιο πιθανή αιτία θανάτου του άτυχου ιδιοκτήτη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο του Star, «ο ιατροδικαστής δεν ανίχνευσε κακώσεις ή εγκαύματα» στη σορό του ξενοδόχου, και «πιθανολογείται πως ο θάνατός του προήλθε από δηλητηρίαση μονοξειδίου του άνθρακα, κάτι που μένει να ταυτοποιηθεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις».
Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος βρέθηκε από φίλους του σε άσχημη κατάσταση στη στέγη βοηθητικού χώρου του ξενοδοχείου, αφού είχε μείνει στο κτίριο περισσότερο απ’ όσο μπορούσε να αντέξει, για να βοηθήσει τους ενοίκους.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, ο 55χρονος ήδη είχε εκπνεύσει όταν έφτασε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας.
Συνολικά 26 άτομα απεγκλωβίστηκαν με ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα κατά την επιχείρηση της Πυροσβεστικής. Ανάμεσα στους διασωθέντες είναι και μικρά παιδιά.
Στο νοσοκομείο Τρικάλων παραμένουν νοσηλευόμενοι με αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού δέκα άτομα – μεταξύ τους και ανήλικοι.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: «Αναστέναξαν» οι ψησταριές – Υπαίθριο γλέντι πριν την υποδοχή του 2025 (Video)
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με αστυνομικό – 669 κλήσεις σε επτά μέρες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.