search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.07.2025 10:56
MENU CLOSE

Πάτρα: Συνελήφθη 16χρονος για ληστεία σε βάρος 13χρονου

05.01.2025 17:24
anilikoi-via

Στη σύλληψη ενός 16χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στις 2 Ιανουαρίου, ο κατηγορούμενος προσέγγισε έναν 13χρονο και τον ακινητοποίησε, κρατώντας τον βίαια από το μπουφάν του, προκειμένου να μην διαφύγει.

Στη συνέχεια και αφού τον εξύβρισε, αφαίρεσε από το θύμα χρηματικό ποσό των 27 ευρώ. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών ταυτοποίησαν τον δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλάζει με τον νέο Κ.Ο.Κ. – Τέλος στην αφαίρεση πινακίδων, πιο βαριά πρόστιμα

Ξάνθη: Πέθανε η 40χρονη Ευγενία, θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της – Το πρώτο θύμα ενδοοικογενειακής βίας το 2025

Συλλήψεις Τούρκων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Οκτώ απελαύνονται, δύο ζήτησαν προθεσμία 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.07.2025 10:54