search
ΚΥΡΙΑΚΗ 24.08.2025 23:38
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 50χρονη για σωματική βλάβη κατά του συζύγου της – Την κατήγγειλε ότι προσπάθησε να τον πνίξει

08.01.2025 19:34
thessaloniki_dikastiria_2103_1460-820_new

Σε φυλάκιση 20 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μία 50χρονη που καταγγέλθηκε από τον 43χρονο (πρώην) σύζυγό της ότι αποπειράθηκε να τον πνίξει με το κορδόνι του κινητού της τηλεφώνου, ύστερα από μεταξύ τους καβγά.

Το επίδικο περιστατικό φαίνεται να συνέβη τον Ιούνιο του 2022, μπροστά στα ανήλικα τέκνα τους. «Μου επιτέθηκε σαν αγρίμι γιατί με είδε να κρατάω το κινητό της τηλέφωνο. Προφανώς κάτι φοβήθηκε. Τα μάτια της γυάλιζαν, προσπαθούσε να με πνίξει. Ζω για δευτερόλεπτα, έβαλα τα χέρια μου όσο μπορούσα για να προστατευτώ», είπε, μεταξύ άλλων, ο 43χρονος που είναι αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού.

Στην απολογία της η 50χρονη αρνήθηκε την πράξη και ισχυρίστηκε ότι εκείνη είναι το πραγματικό θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της. «Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν το “κερασάκι στην τούρτα”. Έχω υποστεί συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση», είπε και πρόσθεσε ότι ζουν πλέον σε διάσταση. Για το συγκεκριμένο συμβάν ανέφερε ότι δεν έκανε τίποτα, τονίζοντας ότι τον τράβηξε μόνο από την μπλούζα για να πάρει το κινητό της. «Είναι εξωφρενικό ότι με κατηγορεί, προφανώς και δεν είχα τέτοια πρόθεση» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

«Λυπούμαστε, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε», λένε οι αστυνομικοί για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 25χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

SOS εκπέμπει η Σύμη: Χωρίς γιατρούς το νησί των 3.000 κατοίκων – «Το κράτος αδιαφορεί» λέει ο δήμαρχος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.08.2025 23:33