search
ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 15:27
MENU CLOSE

Και ο «φύλακας άγγελος» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Μητρόπολη για την κηδεία του Κώστα Σημίτη

10.01.2025 10:55
MANOUSOS NEW

Μεταξύ των ανθρώπων που έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Κώστα Σημίτη ήταν και ο «φύλακας άγγελος» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μανούσος Γρυλλάκης.

Ο Μανούσος ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα προκειμένου να αποδώσει φόρο τιμής στον πρώην πρωθυπουργό.

Ηθελε μάλιστα να συμπαραστεί και στον συνάδελφό του, επί χρόνια υπεύθυνο ασφαλείας του Κώστα Σημίτη, Θανάση Φιλιππόπουλο.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που αποτελούσε τη «σκιά» του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και ο οποίος μέχρι τελευταία στιγμή βρισκόταν στο πλευρό του, όπως ακριβώς ο Μναούσος Γρυλλάκης ήταν η σκιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Είναι ενδεικτικό ότι λίγο πριν ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία, μάλιστα, ο φωτογραφικό φακός «συνέλαβε» τον Θανάση Φιλιππόπουλο να στέκεται μπροστά από τη σορό του Κώστα Σημίτη, κάτι που έπραξε καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής.

Διαβάστε επίσης

Προεδρική εκλογή: Αίσθηση από την πρόταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον πατέρα της Νίκο

Κώστας Σημίτης: Η Ελλάδα είπε το τελευταίο αντίο στον πρώην πρωθυπουργό – Ετάφη δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, στο Α’ Νεκροταφείο (Photos – Video)

Μητσοτάκης: Ο Κώστας Σημίτης ήταν ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας και ανήκει πλέον στην ιστορία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 15:26