Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αναστάτωση προκλήθηκε στους επιβάτες συρμού της γραμμής 3 του μετρό στην Αττική.
Το απόγευμα του Σαββάτου, ο συρμός καθώς κινούνταν προς το Δημοτικό Θέατρο, άρχισε να βγάζει καπνούς και μία έντονη μυρωδιά καμμένου. Οι επιβάτες αναστατώθηκαν και επικράτησε αναστάτωση, με τον οδηγό να σταματά το δρομολόγιο.
Έβγαιναν λευκοί καπνοί σύμφωνα με μαρτυρία, ενώ υπήρξαν επιβάτες που αντιμετώπισαν δύσπνοια, ωστόσο δεν μεταφέρθηκε κάποιος σε νοσοκομείο.
Ο συρμός αποσύρθηκε και τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά μετά από λίγη ώρα.
Είναι το πέμπτο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες, κάτι που προκαλεί αίσθηση και ερωτηματικά για την συντήρηση των συρμών.
Διαβάστε επίσης;
Μύκονος: Ταχύπλοο εξέπεμψε σήμα κινδύνου λόγω εισροής υδάτων
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.