Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στη σύλληψη δύο γυναικών, ηλικίας 38 και 36 ετών, προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης (14/1) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.
Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενες τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2024 και έπειτα από αφίξεις τους από εσωτερικές πτήσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αφαίρεσαν συνολικά 8 αποσκευές επιβατών από τους ιμάντες παραλαβής αποσκευών και τις μετέφεραν στο σπίτι τους στην περιοχή του Βύρωνα.
Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
Επίθεση με βιτριόλι: Παραιτήθηκε η κατηγορούμενη από την έφεση για μείωση της ποινής της (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.