Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα ηλικιωμένος Αιγύπτιος ψαράς κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, χθες το βράδυ, από τρεις κουκουλοφόρους, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο νεαροί (Έλληνες), κατά τις πρώτες πληροφορίες 18-19 ετών, ενώ ο τρίτος αναζητείται.
Το ηλικιωμένο θύμα απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Όπως κατήγγειλε, το περιστατικό συνέβη την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει για δουλειά στην ιχθυόσκαλα, ενώ οι δράστες εκτόξευσαν ύβρεις εναντίον του με ρατσιστικό περιεχόμενο. Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση, με την επιβαρυντική διάταξη περί ρατσισμού.
Παραπέμφθηκαν να δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι. Οι δύο νεαροί αρνούνται κάθε εμπλοκή στο περιστατικό.
Διαβάστε επίσης:
Νέο Ψυχικό: Θανατηφόρο τροχαίο – Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες
Μπαράζ ισχυρών σεισμών στην Αμοργό: Πέντε σεισμοί από 4,4 ως 4,8 Ρίχτερ σε 25 λεπτά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.