search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 08:23
MENU CLOSE

Ομόνοια: Ο αστυνομικός που τραυμάτισε μεθυσμένος οδηγός ήταν ο ίδιος που σταμάτησε τον Χρήστο Μάστορα

07.02.2025 10:15
asthenoforo new

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από μεθυσμένο οδηγό τα ξημερώματα στην Ομόνοια, είναι ο ίδιος που σταμάτησε προ ημερών τον Χρήστο Μάστορα.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 04:00, όταν το μπλόκο της Τροχαίας στην Ομόνοια σταμάτησε τον οδηγό για έλεγχο.

Ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει και ανάπτυξε ταχύτητα με συνέπεια να πατήσει το πόδι του 28χρονου αστυνομικού.

Ξεκίνησε άμεσα καταδίωξη και ακινητοποιήθηκε στην οδό Δεληγιάννη, κοντά στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, όπου και συνελήφθη.

Ο αστυνομικός τραυματίσθηκε στον αστράγαλο και μεταφέρθηκε για επέμβαση στο Λαϊκό Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στον έλεγχο που του έγινε τα επίπεδα αλκοόλ στον οργανισμό του ήταν της τάξεως των 0.69 χιλιοστών.


Ο 28χρονος αστυνομικός υπηρετεί 8 χρόνια στην Τροχαία και θεωρείται ιδιαίτερα μάχιμος.

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Τσουχτερό κρύο μέχρι τα μέσα του μήνα προβλέπει ο Θοδωρής Κολυδάς

Βόλος: Μαθήτρια πήγε με σημάδια στο σχολείο – Απαγορεύθηκε η επαφή με τη μητέρα της

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στη Σαντορίνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 08:23