Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι ισραηλινές αρχές ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αποφυλακίσουν 183 Παλαιστίνιους κρατούμενους εντός της ημέρας, στο πλαίσιο συμφωνίας που περιλαμβάνει την απελευθέρωση τριών Ισραηλινών ομήρων από τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώθηκε από την Εταιρεία Παλαιστινίων Φυλακισμένων, μη κυβερνητική οργάνωση που παρακολουθεί στενά ζητήματα σχετικά με κρατούμενους στην περιοχή, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η εκπρόσωπος της Εταιρείας Παλαιστινίων Φυλακισμένων, Αμάνι Σαράχνα, δήλωσε ότι οι κρατούμενοι που πρόκειται να απελευθερωθούν ανήκουν σε τρεις κατηγορίες: «18 καταδικασμένοι σε θάνατο, 54 που εκτίουν βαριές ποινές και 111 συλληφθέντες στη Γάζα μετά την 7η Οκτωβρίου 2023».
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Ετοιμάζεται να δώσει και τις σπάνιες γαίες και τα ορυκτά στον Τραμπ με αντάλλαγμα τα όπλα
Χαμάς: Απελευθερώνει τρεις ομήρους το Σάββατο με αντάλλαγμα 183 Παλαιστίνιους κρατούμενους
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.