ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 09:48
MENU CLOSE

Γερμανία: Ένας νεκρός και 25 τραυματίες σε σύγκρουση τρένου με φορτηγό κοντά στο Αμβούργο

11.02.2025 23:55

Ένας νεκρός και 25 τραυματίες, εκ των οποίων άνθρωποι έξι σοβαρά, είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης επιβατικής αμαξοστοιχίας με φορτηγό σε ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση κοντά στο Αμβούργο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τους Γερμανικούς Σιδηρόδρομους (Deutsche Bahn) και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ο οδηγός του φορτηγού, ένας 34χρονος Ρουμάνος, πήδηξε την τελευταία στιγμή έξω από το όχημα και σώθηκε, γράφει η εφημερίδα Bild, συμπληρώνοντας πως έχει τεθεί υπό κράτηση και ανακρίνεται.

Στο τρένο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αμβούργο-Μόναχο μέσω Βρέμης, είχαν επιβιβαστεί 291 άνθρωποι και το θύμα, ένας 55χρονος άνδρας, βρισκόταν στο βαγόνι 4 την ώρα της σύγκρουσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Bild.

Διαβάστε επίσης:

Σουηδία: Βροχή πυροβολισμών στο μακελειό του Ερεμπρό – Έπεσαν πάνω από 50 πυροβολισμοί, δηλώνει η αστυνομία

Η περιφέρεια της Τοσκάνης είναι η πρώτη περιοχή της Ιταλίας η οποία ενέκρινε νόμο για την «υποβοηθούμενη αυτοκτονία»

Πολωνία: Ρωσικό αεροσκάφος παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 09:48
Exit mobile version