Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Το ΝΑΤΟ είναι πάντα μια συμμαχία αξιών και όλες οι νατοϊκές ασκήσεις σχεδιάζονται με απόλυτο σεβασμό στην κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα όλων των χωρών μελών. Άλλος τρόπος και άλλη προσέγγιση, δεν υπάρχει και δε συγχωρείται», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, προσερχόμενος στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου σήμερα συνεδριάζει η Ομάδα Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας, στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία.
Ο Νίκος Δένδιας σημείωσε ότι στην Ομάδα Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας θα προεδρεύσει ο Άγγλος υπουργός Άμυνας, Τζον Χιλ και όχι ο Αμερικανός ομόλογός του. Ο υπουργός είπε επίσης, ότι στο σημερινό και αυριανό Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ θα παρίσταται ο νέος Αμερικανός Υπουργός, Πιτ Χέγκσεθ. «Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τις θέσεις του» και «έχει μεγάλη σημασία να δούμε τις θέσεις της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ στο θέμα της Ουκρανίας».
Διαβάστε επίσης
Ζωή Κωνσταντοπούλου για την εκλογή Τασούλα: «Aναβαθμίστηκε σε θέση που θα μπορεί να απονέμει χάρες»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.