Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής «Reunion» στη Σαουδική Αραβία είχε ο Γιώργος Μαυρίδης όταν το όχημα που οδηγούσε σε αμμόλοφους αναποδογύρισε δύο φορές.
«Ήμασταν σε κάτι αμμόλοφους και μία από τις δραστηριότητες ήταν να μπούμε σε αυτά τα μικρά αυτοκίνητα και να κάνουμε βόλτες. Πάνω στο πάθος και τον “ανταγωνισμό”, ο Γιώργος πήρε με μεγάλη ταχύτητα μια στροφή και αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του δύο φορές», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης, μιλώντας ζωντανά στο Πρωινό.
Η μαγνητική τομογραφία -όπως τόνισε- έδειξε ότι δεν υπήρχε σοβαρός τραυματισμός, παρά μόνο ένα γδάρσιμο και ένα μικρό πρήξιμο. Αν και αισθάνεται πόνο, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και εκτιμάται ότι τα γυρίσματα θα συνεχιστούν σύντομα.
«Θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα. Για προληπτικούς λόγους πήγαμε στο νοσοκομείο. Η μαγνητική στο κεφάλι βγήκε καθαρή. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι του και είχε βγάλει και λίγο αίμα, ήταν από γδάρσιμο μάλλον. Όμως επειδή πρήστηκε, για να είμαστε σίγουροι, πήγαμε στο νοσοκομείο. Τώρα έχουμε βγει, δεν συνεχίζουμε τα γυρίσματα σήμερα. Ο Γιώργος δεν ζαλίζεται, απλά πονάει το κεφάλι του. Είναι καλύτερα και πιστεύω από αύριο θα συνεχίσουμε τα γυρίσματα. Ο Γιώργος είναι σαν τις κατσαρίδες» είπε μεταξύ άλλων.
Διαβάστε επίσης:
Αγγελική Δαλιάνη: Για να κάνουν τηλεθέαση, έλεγαν πάρα πολλά ψέματα για μένα στα πάνελ (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.