ΔΕΥΤΕΡΑ 20.10.2025 05:08
MENU CLOSE

Financial Times: «Μπλόκο» τύπου «Τραμπ» σε εισαγωγές αμερικανικών προϊόντων σχεδιάζει η ΕΕ

16.02.2025 09:08

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να παρεμποδίσει τις εισαγωγές συγκριμένων τροφίμων που πληρούν διαφορετικά πρότυπα σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τους αγρότες της, απηχώντας την εμπορική πολιτική για επιβολή αμοιβαίων δασμών του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπαποκαλύπτουν οι Financial Times.

Οι πρώτοι στόχοι θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αμερικανικά προϊόντα αγροτικής παραγωγής, όπως η σόγια, που καλλιεργούνται με παρασιτοκτόνα, η χρήση των οποίων απαγορεύεται για τους αγρότες στην ΕΕ.

Διαβάστε επίσης:

Ένας χρόνος χωρίς τον Αλεξέι Ναβάλνι: Συνεχίζει αυτοεξόριστη το έργο του η Γιούλι Ναβάλναγια

Ντόναλντ Τραμπ: Με ρήση του Ναπολέοντα επιτίθεται στη Δικαιοσύνη – «Αυτός που σώζει τη χώρα του δεν παραβιάζει κανένα νόμο»

Αργεντινή: Ο πρόεδρος απειλείται με παραπομπή στο Κογκρέσο επειδή «διαφήμισε» κρυπτονόμισμα το οποίο καταποντίστηκε

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.10.2025 05:03
Exit mobile version