search
ΤΡΙΤΗ 01.07.2025 20:19
MENU CLOSE

Πάπας Φραγκίσκος: «Χρειάζομαι ακόμη λίγες θεραπείες για τη βρογχίτιδά μου»

16.02.2025 14:29
papas-fragkiskos_1401_1460-820_new
credit: AP

Ο πάπας Φραγκίσκος απευθύνθηκε σήμερα στους πιστούς μέσω γραπτού μηνύματος διότι, ως γνωστόν, την περασμένη Παρασκευή εισήχθη στην πανεπιστημιακή πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης για την θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού.

«Θα ήθελα να βρίσκομαι ανάμεσά σας αλλά -όπως γνωρίζετε- βρίσκομαι στην πολυκλινική Τζεμέλι διότι χρειάζομαι ακόμη λίγες θεραπείες για την βρογχίτιδά μου», αναφέρει στο μήνυμά του ο Φραγκίσκος.

Ο πάπας κάλεσε τους πιστούς να συνεχίσουν να προσεύχονται υπέρ της ειρήνης στην Παλαιστίνη, στο Ισραήλ και σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή, όπως και στην Μιανμάρ, στην περιοχή Κίβου και στο Σουδάν.

Ο ποντίφικας, τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει τους πιστούς «για την εγγύτητα και τις προσευχές με τις οποίες τον συνοδεύουν, τις ημέρες αυτές», όπως και τους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Τζεμέλι, για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους.

Διαβάστε επίσης:

Εκατοντάδες κόσμου στον τάφο του Ναβάλνι – Το μήνυμα της συζύγου του στον κόσμο ένα χρόνο μετά τον θάνατό του

Τι φοβάται ο Τραμπ με το δημόσιο χρέος: Η μάχη για τη μείωσή του και οι σαρωτικές κινήσεις για τη συρρίκνωση του δημοσίου

Γερμανικές εκλογές: Το προσφυγικό στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης – Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 01.07.2025 20:19