Εκτροχιάστηκε βαγόνι συντήρησης κοντά στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών - Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός
Βαγόνι συντήρησης εκτροχιάστηκε κοντά στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών (ΣΚΑ), όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (21/2), χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Από την πλευρά του, ο ΟΣΕ ανέφερε ότι δεν υπήρξε κίνδυνος για τους εργαζόμενους. Ωστόσο, κύκλοι των μηχανοδηγών αναφέρουν ότι ξύπνησαν μνήμες από την τραγωδία στον ηλεκτρικό το 2021.
Υπενθυμίζεται ότι, τότε, πάλι εργαζόμενοι που εκτελούσαν εργασίες στις ράγες, βρέθηκαν επάνω σε όχημα με σπασμένα φρένα και πήδηξαν στις γραμμές για να σωθούν. Παρ’ όλα αυτά, ο ένας από αυτούς, ο 41χρονος εργοδηγός, Πέτρος Γιάμαλης, τραυματίστηκε θανάσιμα από την πτώση του.
Διαβάστε επίσης:
Τσελέντης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Μην επαναπαύεστε – Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη»