ΔΕΥΤΕΡΑ 11.08.2025 23:00
MENU CLOSE

Συγκλονίζει πατέρας θύματος στα Τέμπη: «Είχε εγκαύματα στο κορμί του - Το σακάκι του μύριζε έντονα χημικά» (Video)

22.02.2025 17:12

Δύο χρόνια συμπληρώνονται την ερχόμενη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, από τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς.

«Μας σημάδεψε αυτό το γεγονός», λέει αρχικά στην εκπομπή. «Ήταν το πιο στενάχωρο γεγονός της ζωής μου. […] Είδα στην πράξη ότι ο Θεός με ενίσχυσε αυτά τα δύο χρόνια για να το ξεπεράσω αυτό το πένθος», προσθέτει.

Όπως είπε, ο Κυπριανός ετοιμαζόταν να παντρευτεί, τελείωνε τη σχολή του, είχε σχεδιάσει και παρακάτω τη ζωή του καθώς ήθελε να χτίσει το σπίτι του και να σπουδάσει στη Θεολογική σχολή για να γίνει ιερέας.

«Εγώ όταν παρέλαβα το σώμα του Κυπριανού και το έφερα εδώ σπίτι μου, έβλεπα κάποια εγκαύματα στο σώμα του. Το σώμα του το πήρα ολόκληρο, δεν τεμαχίστηκε», περιέγραψε ο πατέρας του εκλιπόντος.

Στη συνέχεια προχώρησε σε σοκαριστική παραδοχή για τη σορό του γιου του: «Τα δύο του χέρια ήταν κόκκινα, όπως πας στη θάλασσα και στέκεσαι στον ήλιο και καίγεσαι. Είχε κάποια εγκαύματα στο κορμί του έτσι όπως σε πιάνει όταν ανάψει απότομα μια φωτιά και σε πιάσει και σε καψαλίσει λίγο. Το κομποσκοίνι του δεν είχε καεί, ήταν πάνω στο χεράκι του. Είχε κοκκινίλες στα χέρια του. Μύριζε πολύ έντονα χημικά. Είχα απορία πώς αυτό το πράγμα μύριζε τόσο έντονα χημικά. Όταν μου φέραν το σακάκι του, ήταν κάπως καψαλισμένο και μύριζε κι αυτό έντονα χημικά».

Διαβάστε επίσης:

Τσελέντης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Μην επαναπαύεστε – Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη»

Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις για ομαδικό βιασμό 22χρονης – Την ανάγκασαν να πάρει ναρκωτικά πριν την κακοποιήσουν

Εύβοια: Έντονος καβγάς δημοτικού συμβούλου με πρόεδρο πολιτιστικού συλλόγου – Πήγε να του κάψει το αυτοκίνητο

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.08.2025 22:58
Exit mobile version