Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Από τις 27 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου η ΕΡΤ θα βρίσκεται στα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα, για τις ανάγκες μετάδοσης αγώνων που θα διεξαχθούν στο 42ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ.
Η δημόσια τηλεόραση έχει εξασφαλίσει για τους Έλληνες φιλάθλους όλους τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αλλά και επιλεγμένες αναμετρήσεις από τη φάση των ομίλων αλλά και των νοκ άουτ αγώνων μέχρι τον τελικό.
Οι αγώνες της φάσης των ομίλων της 42ης διοργάνωσης του πρωταθλήματος μπάσκετ θα φιλοξενηθούν σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, Κύπρο (Λεμεσό), Φινλανδία (Τάμπερε), Πολωνία (Κοτοβίτσε) και Λετονία (Ρίγα), με την Εθνική Ελλάδας να δίνει τα παιχνίδια του ομίλου της στη Λεμεσό.
Στη Ρίγα της Λετονίας θα διεξαχθούν οι αγώνες της φάσης των «16», οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί, καθώς και οι τελικοί.
Οι 24 ομάδες που έχουν προκριθεί και θα συμμετάσχουν στο Eurobasket 2025 είναι οι Κύπρος, Φινλανδία, Πολωνία και Λετονία (συνδιοργανώτριες), Ελλάδα, Σλοβενία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Ιταλία, Τουρκία, Βέλγιο, Ισπανία, Γαλλία, Βοσνία, Μεγάλη Βρετανία, Τσεχία, Σερβία, Γεωργία, Εσθονία, Λιθουανία, Γερμανία, Μαυροβούνιο, Σουηδία και Ισλανδία.
Διαβάστε επίσης:
Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε σατιρική εκπομπή»
Πρωτιά τηλεθέασης… dolby stereo για τον «Εκατομμυριούχο» το Σαββατοκύριακο (22,23/2)
Mega: «Οδηγός» στην κούρσα τηλεθέασης και το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.