ΔΕΥΤΕΡΑ 11.08.2025 15:45
MENU CLOSE

ΟΑΣΠ: Εισήγηση για άνοιγμα των σχολείων σε Σαντορίνη και Αμοργό

26.02.2025 18:33

Το άνοιγμα των σχολείων αναμένεται να εισηγηθεί αύριο ο ΟΑΣΠ στη συνεδρίαση των δύο επιτροπών, σεισμικού και ηφαιστειακού κινδύνου.

Σημαντικός παράγοντας που συνετέλεσε σε αυτή την απόφαση, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ότι οι έλεγχοι που έγιναν από κλιμάκια μηχανικών της ΚΤΥΠ (Κτιριακής Υποδομές ΑΕ) και ΟΑΣΠ έδειξαν ότι τα κτίρια συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ καλά στη συνεχιζόμενη σεισμική ακολουθία, παρά το γεγονός ότι μερικά από αυτά είναι παλιά – ιστορικά κτίρια. 

Τα σχολεία αναμένεται να ανοίξουν την Τρίτη μετά την Καθαρά Δευτέρα.

Την επόμενη Δευτέρα θα ληφθούν οι αποφάσεις για το πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση για τη λειτουργία των λιμανιών- Αθηνιός, Αμμούδι, Αρμένι, Παλαιός λιμένας Φηρών.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Στο δικαστήριo οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό 22χρονης

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: Drones, «Αίαντες» και αστυνομικοί με πολιτικά ανάμεσα στους συγκεντρωμένους

Μανώλης Λιδάκης: Αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του τραγουδιστή

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.08.2025 15:44
Exit mobile version