search
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 08:44
MENU CLOSE

Τέμπη: Απίστευτη καταγγελία Κοκοτσάκη για «τραίνο – φάντασμα»

26.02.2025 12:55
tempi_trains

Μια σημαντική ασυμφωνία στους χρόνους που επικαλείται ο ΟΣΕ σχετικά με τον έλεγχο της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας που στις 28 Φεβρουαρίου 2023 συγκρούστηκε στα Τέμπη με το Intercity, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 57 άνθρωποι, σημειώνει ο Βασίλης Κοκοτσάκης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο πραγματογνώμονας συγγενών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών σημειώνει ότι «ο Ελεγκτης (επισκέπτης κατά την σιδηροδρομική ορολογία) στην ενορκη κατάθεση του λεει ότι επιθεώρησε την εμπορική αμαξοστοιχία το μοιραίο βράδυ , από 19.40 ώρα μεχρι 20.30. Από το επίσημο έγγραφο κίνησης του ΟΣΕ αλλά και την σχετική κατάσταση του εμπορικού σταθμού, προκύπτει ότι η αμαξοστοιχία 63503 αφίχθει στον σταθμό πολύ ώρα αργότερα (21.05). Ποια αμαξοστοιχία επιθεώρησε και κατέθεσε ότι το φορτίο βρέθηκε σύμφωνα με τις φορτωτικές, αφού την ώρα εκείνη το τρένο δεν είχε φθάσει ακόμη;».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Β. Κοκοτσάκη έχει ως εξής:

Η ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Μετά τα βίντεο με το ταξίδι στον χρόνο, φαίνεται ότι έχουμε ταξίδι στον χρόνο και για την επιθεώρηση από άποψη φορτίου στον εμπορικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Ο Ελεγκτης (επισκέπτης κατά την σιδηροδρομική ορολογία) στην ενορκη κατάθεση του λεει ότι επιθεώρησε την εμπορική αμαξοστοιχία το μοιραίο βράδυ , από 19.40 ώρα μεχρι 20.30.

Από το επίσημο έγγραφο κίνησης του ΟΣΕ αλλά και την σχετική κατάσταση του εμπορικού σταθμού , προκύπτει ότι η αμαξοστοιχία 63503 αφίχθει στον σταθμό πολύ ώρα αργότερα (21.05).

Ποια αμαξοστοιχία επιθεώρησε και κατέθεσε ότι το φορτίο βρέθηκε σύμφωνα με τις φορτωτικές , αφού την ώρα εκείνη το τρένο δεν είχε φθάσει ακόμη;

Και μην ισχυριστούν ότι έκαναν λάθος με το προηγούμενο, διότι το προηγούμενο ήταν την 16.10 ώρα μέχρι 16.20.

Διαβάστε επίσης

Μάτι: Απολογείται η Δούρου – «Ουδέποτε μίλησα για πολιτική δίωξη, ωχριά η διαδικασία μπροστά στον πόνο των πληγέντων»

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κατάστημα επίπλων (video)

Νοσοκομείο Βόλου: Ασθενής διεκδικεί αποζημίωση 500.000 ευρώ για ιατρικό λάθος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 08:44