Μιλένα Αποστολάκη: «Άχθος και άγος για τη χώρα η κυβέρνηση της Ν.Δ. - Το ΠΑΣΟΚ θα εκφράσει το αίτημα για πολιτική αλλαγή»
Βλαπτική για τους θεσμούς, το κράτος δικαίου και το κοινωνικό κράτος, αλλά και στερούμενη πλέον ηθικής και πολιτικής νομιμοποίησης από την κοινωνία, χαρακτήρισε τη διακυβέρνηση της ΝΔ η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιλένα Αποστολάκη στην ομιλία της, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.
Η κα Αποστολάκη στάθηκε εξάλλου στην υπερψήφιση από τη Νέα Δημοκρατία της πρότασης για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για τον κ. Τριαντόπουλο χαρακτηρίζοντάς την «διέξοδο τακτικισμού» και προβλέποντας ότι, σύμφωνα με όσα είπε ο Πρωθυπουργός, έχει προαποφασιστεί η παρεμπόδιση της άσκησης δίωξης του πρώην Υφυπουργού. Κάλεσε δε τον κ. Τριαντόπουλο να ετοιμάζεται να προσκομίσει στην προανακριτική το email που ο ίδιος, σύμφωνα με δημοσίευμα, έστειλε στις 9/3/2023, από το οποίο προκύπτει ότι βρέθηκε στα Τέμπη με σκοπό να συντονίσει τη διαμόρφωση του χώρου του δυστυχήματος.
Σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση αποτελεί πλέον «άχθος και άγος για την χώρα», η κα Αποστολάκη έκανε λόγο περί «ώριμου» και «πλειοψηφικού» αιτήματος για πολιτική αλλαγή, δηλώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα το εκφράσει με σοβαρότητα και δημοκρατική ευθύνη.
Διαβάστε επίσης: