search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.09.2025 23:57
MENU CLOSE

Κακλαμάνης σε Φάμελλο: Δεν υπήρξε παράβαση του κανονισμού για την «προ ημερησίας»

07.03.2025 21:57
kaklamanis vouli

Δεν υπήρξε παράβαση του Κανονισμού είπε ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, απαντώντας σε σχετική αναφορά του προέδρου της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλου, σχετικά με την ημερομηνία συζήτησης της εκτός ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών, που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2025.

«Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ο ένας μήνας (από το αίτημα για τη διεξαγωγή της “προ ημερησίας “συζήτησης) είναι ενδεικτικός, και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του εκάστοτε πρωθυπουργού», είπε ο Ν. Κακλαμάνης και επισήμανε ότι η ημερομηνία ορίστηκε εντός του μηνός, και κοινοποιήθηκε στην διάσκεψη των προέδρων.

Πρόσθεσε μάλιστα τα εξής: «Επειδή ασκήσατε εξουσία κε Φάμελλε, κι εμένα μου αρέσει, όπως κι εσάς, η στατιστική έψαξα προς τα πίσω και βρήκα δύο περιπτώσεις, η μία που ήτανε αίτημα της ΝΔ για συζήτηση για την Παιδεία, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, που συζητήθηκε μετά από δύο ακριβώς μήνες, και μία δεύτερη, που αφορούσε τη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος και του τρόπου απορρόφησης και αξιοποίησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων, με ημερομηνία κατάθεσης 2/11/2018 και δεν συζητήθηκε ποτέ κ. Φάμελλε!».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Βγήκε από τη Βουλή για να σταθεί δίπλα στους διαδηλωτές η Ζωή Κωνσταντοπούλου (Video)

Σίφνος: Έπεσε πίνακας στο γυμνάσιο σε ώρα μαθήματος – Με διάσειση και αγχώδη διαταραχή η εκπαιδευτικός

Συγκλονιστική παρέμβαση μητέρων των θυμάτων στα Τέμπη κατά την εκδήλωση στο Σύνταγμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.09.2025 23:54