search
ΔΕΥΤΕΡΑ 25.08.2025 12:55
MENU CLOSE

Καλαμάτα: Νεκρός σε τροχαίο 47χρονος μοτοσικλετιστής

09.03.2025 10:27
EKAB TROXAIO
Αρχείου

Θανατηφόρο τροχαίο έγινε το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 20:00, στον κυκλικό κόμβο της οδού Σπάρτης, στον περιφερειακό της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, θύμα ήταν ένας 47χρονος μοτοσικλετιστής από τον Μελιγαλά, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς.

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα.

Ο θάνατός του αποδόθηκε στην υπερβολική αιμορραγία λόγω του εκτεταμένου τραύματος στο πόδι του.

Την έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διεξάγει η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.

Διαβάστε επίσης:

Πρώην πρόεδρος ΟΣΕ: «Είναι ανάγκη να σταματήσει ο σιδηρόδρομος για δύο χρόνια, ολικά ή μερικά» (Video)

Τέμπη: Βρέθηκαν, 2 χρόνια μετά, τμήματα της καμπίνας της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας φέρνει ο ημιμαραθώνιος -Ποιοι δρόμοι κλείνουν, εναλλακτικές διαδρομές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.08.2025 12:55