Σοκ στη Γερμανία: Άνδρας έβαλε φωτιά σε γυναίκα μέσα σε τραμ - Αναζητείται ο δράστης
Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για έναν άνδρα που περιέλουσε σήμερα (16/3) με εύφλεκτο υγρό μια γυναίκα επιβάτιδα του τραμ και της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα. Η 46χρονη γυναίκα δέχθηκε την επίθεση ενώ βρισκόταν μέσα στο τραμ στη Γκέρα, στην ανατολική Γερμανία.
Ο οδηγός του τραμ χρησιμοποίησε πυροσβεστήρα για να σβήσει τις φλόγες, αλλά η γυναίκα είχε ήδη υποστεί σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι περιπολίες «αναζητούν τον δράστη», ο οποίος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί αλλά καταζητείται για απόπειρα δολοφονίας.
Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για να διαπιστώσουν αν ο άνδρας και η γυναίκα γνωρίζονταν μεταξύ τους ή αν το έγκλημα έγινε τυχαία ή για άλλους λόγους.
Το περιστατικό θυμίζει έντονα μια αντίστοιχη επίθεση που είχε λάβει χώρα τον περασμένο Δεκέμβρη στο μετρό της Νέας Υόρκης.
Διαβάστε επίσης:
Πάπας Φραγκίσκος: «Αντιμετωπίζω μια δοκιμασία, είμαι στο πλευρό πολλών άρρωστων αδελφών»
Ρωσία: Ένας νεκρός και 3 τραυματίες από την έκρηξη στο διυλιστήριο του Ριαζάν
Τραγωδία με 59 νεκρούς στη Βόρεια Μακεδονία: 4 συλλήψεις – Στο Παπανικολάου 3 τραυματίες (Video)