Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο σαββατιάτικος «Τροχός της τύχης» και ο κυριακάτικος «Εκατομμυριούχος» στην ειδική εκδοχή του ήταν, αντίστοιχα, τα κορυφαία προγράμματα για κάθε μια ημέρα του Σαββατοκύριακου.
Το Σαββατο ειδικά η τυπολογία των τηλεπαιχνιδιών είχε την τιμητική της καθώς τρείς στις δέκα θέσεις του Top 10 της ημέρας καταλήφθηκαν από εκπροσώπους του συγκεκριμένου είδους προγραμμάτων.
Ανεβασμένο ήταν επίσης το «Σόι σου», ενώ καλό πλασάρισμα είχε η κωμική σειρά «VIΠ- Καλά γεράματα» στην νέα ημέρα και ώρα προβολής επεισοδίων της.
Την Κυριακή παρατηρήθηκε ποικιλία στις επιλογές εκπομπών που σημείωσαν υψηλή δημοφιλία.
Δύσκολος αντίπαλος αποδείχθηκε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος-Special edition» τον οποίο δεν κατάφερε να νικήσει με το διπλό επεισόδιο της η σειρά «Η γη της ελιάς».
Στα αξιοσημείωτα του Top 10 της ημέρας το πλασάρισμα δύο ελληνικών ταινιών- και δη κωμωδιών- στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης αλλά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ που τα Σαββατοκύριακα παρουσιάζει η Χριστίνα Βίδου.
Διαβάστε επίσης:
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Γενέθλια» για το Happy Day – «Όχι απλά άντεξε, αλλά άντεξε καλά» (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.