ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 21:29
MENU CLOSE

Μαρινάκης: «Η αντιπολίτευση έχει μετατραπεί σε ανακριτές, εισαγγελείς και πραγματογνώμονες»

18.03.2025 11:12

Τα πυρά του στην αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «Η αντιπολίτευση έχει μετατραπεί σε ανακριτές, εισαγγελείς και πραγματογνώμονες».

Ο κ. Δοξιάδης ήταν πολύ ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα, δεν θέλουμε να πετάμε τους ανθρώπους στα σκυλιά επειδή παραιτούνται. Ήταν δική του απόφαση, το έκανε για λόγους ευθιξίας».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στα εθνικά θέματα και τις δηλώσεις του Νίκου Τσάφου, υπογράμμισε πως «αναγνώρισε το λάθος του χωρίς αστερίσκους, η ανάρτησή του ήταν απαράδεκτη. Σέβεται τις διαχρονικές εθνικές θέσεις. Δεν πήγε να ανασκευάσει. Θεωρώ ότι ήταν ειλικρινής, αλλά ο κόσμος αξιολογεί τις πράξεις. Όλοι είμαστε περαστικοί σε αυτές τις θέσεις».

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιστροφή του 13ου και του 14ου μισθού στο Δημόσιο, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι «το δημοσιονομικό κόστος είναι τεράστιο για μία τέτοια κίνηση. Δεν έχω καμία ενημέρωση επ’ αυτού. Πρέπει να κάνουμε πολλά ακόμη, δεδομένα και κοστολογημένα».

Τέλος, πρόσθεσε ότι: «Η κοινωνία ελάχιστα ενδιαφέρεται για τους ανασχηματισμούς, στέκεται στις πολιτικές. Όμως, συμβολίζει μία περαιτέρω ισχυρή ανανέωση».

Διαβάστε επίσης

Μαρκόπουλος: «Στην εξεταστική για τα Τέμπη ήμουν συντονιστής – Η Καρυστιανού από εκεί έγινε γνωστή πανελλαδικά» (video)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ο πρωθυπουργός

Κωστής Χατζηδάκης: Συγκροτεί δική του ομάδα στρατηγικής και επικοινωνίας – Στενή επίβλεψη στα οικονομικά υπουργεία και το Μεταφορών

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 21:28
Exit mobile version