Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε αναστολή από τα καθήκοντά του τέθηκε, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, ο ιατροδικαστής Λάρισας.
Πρόκειται για τον Χρήστο Κραββαρίτη, ο οποίος, κατόπιν προκαταρκτικής πειθαρχικής έρευνας (ΕΔΕ), παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για ανάρμοστη συμπεριφορά εντός και εκτός υπηρεσίας και παράβαση καθήκοντος.
Προηγουμένως, είχε κατατεθεί σε βάρος του καταγγελία για παραποιημένη ιατροδικαστική έκθεση με οικονομικό αντάλλαγμα 10.000 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Χαϊδάρι: Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα- Απεγκλωβίστηκαν από την ταράτσα δύο άτομα (Photos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.