search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 11:28
MENU CLOSE

Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση 21χρονος μετά από τροχαίο – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ διασωληνωμένος

25.03.2025 19:24
lamia nosokomeio – new

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος νοσηλεύεται 21χρονος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο δρόμο από τον κόμβο της Ξηριώτισσας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας ο δικυκλιστής από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η μηχανή του να εκτραπεί και να βγει εκτός δρόμου. Ο 21χρονος σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας όπου στη συνέχεια υπεβλήθη σε επέμβαση. Ο 21χρονος τραυματίας διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλόνισαν οι σπουδαστές της σχολής ΣΣΑΣ στην παρέλαση – Φώναξαν συνθήματα για την Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη (Video)

Συγκίνησε μαθητής στη Λαμία: Σηκώθηκε από το αμαξίδιό του και παρέλασε (Video)

Μυτιλήνη: Δύο προσφυγόπουλα από την Παλαιστίνη στην παρέλαση, με την ιδιότητα του μέλους του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 11:23