search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 14:11
MENU CLOSE

Νίκος Δένδιας: Η ανάρτηση για τον γιο του Στέφανο (Photo)

25.03.2025 18:21
dendias_parelasi

Στη στρατιωτική παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 συμμετείχε ο Νίκος Δένδιας.

Ως εκπρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 204 ετών από την έναρξη του Αγώνα για την Ανεξαρτησία.

«Υπερήφανοι για τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων που παρέλασαν σήμερα. Ευγνώμονες για την διαρκή συνεισφορά τους στην υπεράσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας», έγραψε σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter).

Ωστόσο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε άλλη μια ανάρτηση που είχε …προσωπικό χαρακτήρα και ήταν αφιερωμένη στον γιο του, Στέφανο, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα του Στρατού Ξηράς στον Έβρο. 

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αρνήθηκε να δώσει το χέρι της στον Κέλλα στην παρέλαση της Λάρισας (Photo)

Επεισόδιο Πλακιά με Παπακώστα σε κηδεία – «Άναψε και κάνα κεράκι για τα τρία κορίτσια»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μητρόπολη Αθηνών για τη δοξολογία της 25ης Μαρτίου (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 14:08