ΣΑΒΒΑΤΟ 30.08.2025 21:25
MENU CLOSE

Εύβοια: Ο 75χρονος ήταν για 15 χρόνια σε δικαστική διαμάχη με την αδερφή του για το πατρικό τους σπίτι

09.04.2025 18:14

Στα δικαστήρια για 15 ολόκληρα χρόνια λόγω κληρονομικών υποθέσεων με την αδερφή του ήταν ο 75χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 50χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών στον Μύτικα της Εύβοιας.

Ο 50χρονος άρχισε να τον πιέζει να το εγκαταλείψει, όμως ο δράστης αρνούνταν πεισματικά. Χθες, γύρω στις 5 το απόγευμα, το θύμα απαίτησε να παραλάβει τα κλειδιά για την πόρτα του γκαράζ. Ο αρχικός ιδιοκτήτης του σπιτιού του τα έδωσε, όμως αμέσως μετά έβγαλε το περίστροφο και με τέσσερις σφαίρες εκτέλεσε εν ψυχρώ το θύμα. Αμέσως μετά, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όπως ανέφερε στο Live News συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας του δράστη, το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό για 44.000 ευρώ, χρήματα που είχε κληθεί να πληρώσει o 75χρονος στην αδερφή του μετά από δικαστική απόφαση.

Το σπίτι πωλήθηκε για 115.000 ευρώ, με την αδερφή  του δράστη να προχωρά ωστόσο στη συνέχεια και σε αγωγή αχαριστίας.

Διαβάστε επίσης:

Πλακιάς για την παραίτηση Παπαδημητρίου από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Ανοίγει ο δρόμος της αλήθειας

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απαντά στην επίθεση Πορτοσάλτε στη Δικαιοσύνη για την απεργία   

Πάσχα 2025: Ακριβότερο φέτος το τραπέζι – Αυξήσεις σε σοκολατένια αυγά, κουλούρια και τσουρέκια, πολλές ελλείψεις σε αμνοερίφια (video)

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.08.2025 21:24
Exit mobile version