ΑΝΤ1: Κάνει σχέδια για να έχει «Σουπερ ήρωες» την επόμενη σεζόν - Ποιος βολιδοσκοπείται για πρωταγωνιστικό ρόλο
Στο ρελαντί, για την ώρα, είναι οι ρυθμοί προετοιμασίας του ΑΝΤ1, όπως και των άλλων καναλιών, για τα σχέδια της σεζόν 2025-2026.
Το σενάριο γράφει αυτή την περίοδο ο Μάκης Πιτταράς και την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Μιχάλης Βογιατζάκης.
Έχουν αρχίσει να γίνονται κρούσεις σε ηθοποιούς και αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι εξετάζεται πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά να έχει ο Γιάννης Μπέζος. Εφόσον ωριμάσουν οι καταστάσεις και επέλθει συμφωνία ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα πάρει θέση μπροστά από τις κάμερες σε παραγωγή σειράς για τον ΑΝΤ1 έπειτα από πέντε χρόνια.
Μπέζος, Πιτταράς και Βογιατζάκης είχαν δουλέψει μαζί για την κωμική σειρά «Παρουσιάστε» του σταθμού η οποία μεταδόθηκε τη σεζόν 2020-2021. Στο ενδιάμεσο ο Μπέζος είχε κεντρικό ρόλο στη σειρά «Famagusta» του Mega.
Την παραγωγή θα κάνει, η Pedioproductions. Η συχνότητα μετάδοσης επεισοδίων θα οριστικοποιηθεί σε «δεύτερο» χρόνο.
Διαβάστε επίσης