search
ΠΕΜΠΤΗ 14.08.2025 07:45
MENU CLOSE

Είναι… υφυπουργός Υγείας, φυσικά και νομίζει ότι πρέπει να κάνει TikTok – Κόλλησε και ο Θεμιστοκλέους σοσιαλίτιδα  

24.04.2025 16:14
marios_themistokleous_new

Αυτό που κάποιοι πολιτικοί θεωρούν ότι πρέπει σώνει και καλά να κάνουν κάτι εκκεντρικό στα σόσιαλ μίντια για να τους προσέξουν οι πολίτες και να πειστούν για το… έργο τους, αγγίζει το κωμικό, ου μην και την αυτογελοιοποίηση.

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους πιθανόν «κόλλησε» από την έφεση που δείχνει ο προϊστάμενός του, Άδωνις Γεωργιάδης στα σόσιαλ μίντια και αποφάσισε να κάνει κι αυτός το κομμάτι του.

Να περιγράψει δηλαδή μέσα από ένα βίντεο ότι… πάει από τις σκάλες στο γραφείο του και ότι… συγκινείται τα μάλα με όσα συναντά στον τομέα ευθύνης του. Μεγάλες… αλήθειες, σχεδόν… φιλοσοφημένα πράγματα και …αποστάγματα σοφίας, δηλαδή!  

Θα ήταν απλά για γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα εάν αναλογιστεί κανείς την τραγική κατάσταση στο χώρο της υγείας.

Αντί για βίντεο ας ασχοληθεί με κάτι πιο χρήσιμο ο Θεμιστοκλέους. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί, αλλά ας δοκιμάσει…

Διαβάστε επίσης:

Το ΤΕΕ «ξέχασε» να απαντήσει για την πανάκριβη καμπάνια

Ίδια συνταγή με Ανδρέα – «Τσοβόλα δώστα όλα» – για τρίτη θητεία  

Ο Κυριάκος, η Ζωή κι ο Γιάνης…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 14.08.2025 07:37