Κατερίνα Βρανά: «8 χρόνια επιβίωσης» - Η ανάρτηση για την περιπέτεια που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή (Video)
Στην ημέρα που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή αναφέρθηκε η Κατερίνα Βρανά, «ταξιδεύοντας» οκτώ χρόνια πριν, όταν υπέστη σηψαιμία.
«Σήμερα είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα πριν από 8 χρόνια, οπότε γιορτάζω τα 8 χρόνια επιβίωσης» την ακούμε να λέει σε βίντεο που ανήρτησε στα social media.
«23 Απριλίου 2017 – 23 Απριλίου 2025, 8 χρόνια επιβίωσης» έγραψε στη λεζάντα.
«Πήγα να πεθάνω στην πόλη Malacca στη Μαλαισία. Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα. Τους τρεις μήνες που κινδύνευσε η ζωή μου, έβλεπα ότι κάνω γιόγκα. Άκουγα τους γιατρούς να λένε “πολύ δύσκολη η κατάσταση” και σκεφτόμουν “τι υπερβολές, σιγά τα λάχανα”. Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή. Όταν τυφλώθηκα, μου χάλασε το κέφι για καμιά εβδομάδα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρό ήταν, το κατάλαβα έναν χρόνο μετά. Η αποκατάσταση είναι πολύ αργή, νομίζω μέχρι να γίνω 8 (χρονών επιβίωσης) θα έχω στρώσει» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στην μεγάλη αυτή δοκιμασία με την υγεία της.
Διαβάστε επίσης:
Αλέξανδρος Παρθένης: «Θα κινηθώ νομικά κατά αυτών των δημοσιογράφων, είναι εγκληματικό» (Video)
Τάσος Μπουγάς περί… απιστίας: Αν είσαι άντρας 100%, θα πας αν σου τύχει