ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 04:57
MENU CLOSE

Δίχως τέλος η «βεντέτα» Γεωργιάδη-Πολάκη - «Θα φύγεις όπως έφυγες από το δικαστήριο» - «Χθες είχες γίνει σαν μελιτζάνα»

30.04.2025 16:32

Δεν έχουν τέλος οι καυγάδες ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη που φροντίζουν να κρατούν «ζεστή» τη βεντέτα τους. 

Αν και κόντρα των δυο σήμερα δεν «ξέφυγε», ο διάλογος μεταξύ τους είναι ενδεικτικός. 

Διονύσης Χατζηδάκης: Ήρεμα… (σ.σ. βλέποντας τον Παύλο Πολάκη να ανεβαίνει στο βήμα)

Παύλος Πολάκης: Εγώ είμαι ήρεμος. Όχι σε εμένα αυτά, ο Γεωργιάδης κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό χθες. Εγώ δε μασάω, πήγα στο δικαστήριο και ζήτησα να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα η δίκη επειδή ο Μαντζουράνης βγήκε χθες από νοσηλεία και ο Απατσίδης είναι με λοίμωξη. Με καταδίκασε μόνη της. Θα τα πούμε στο Εφετείο που θα γίνει η δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Άδωνις Γεωργιάδης: Προφανώς θα φύγετε όπως φύγατε και από το δικαστήριο.

Παύλος Πολάκης: Τι να μείνω; Χθες είχες γίνει σαν μελιτζάνα. Χαιρετώ. Γεια!

Άδωνις Γεωργιάδης: Είστε ένοχος από σήμερα.

Παύλος Πολάκης: Γεια σου!

Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι από σήμερα ένοχος με απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου ο Πολάκης. Εμένα με έχει κρίνει σε όλα αθώο η Δικαιοσύνη. Ο Πολάκης ζήτησε αναβολή προφασιζόμενος ασθένεια των συνηγόρων του, κάτι που έχει πει άλλες τέσσερις φορές. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητήσει συγνώμη για τις απολύσεις των εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης:

Τσουκαλάς για δικογραφία Τεμπών: «Αν προκύπτουν ενδείξεις για κακουργηματικές ευθύνες, η πρότασή μας θα αφορά κακούργημα» (video)

Φάμελλος: Να μη διανοηθεί η κυβέρνηση να κουκουλώσει τις ευθύνες Καραμανλή – Να γίνει έλεγχος και για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ

Η Ελλάδα αναλαμβάνει από την Πρωτομαγιά την Προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 00:27
Exit mobile version