Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μία γυναίκα που έκανε πεζοπορία το μεσημέρι της Κυριακής (4/5) τραυματίστηκε στο μονοπάτι της Ηρώς, στην περιοχή Πολιτικά της Εύβοιας.
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εξόρμησης του Συλλόγου Πεζοπόρων Χαλανδρίου, με τη συμμετοχή αρκετών φυσιολατρών.
Σύμφωνα με το evia online, η τραυματισμένη γυναίκα έχασε την ισορροπία της σε δύσβατο σημείο της διαδρομής, με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα στο πόδι.
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα και επιχείρησαν οι εθελοντές της ΣΕΔΔΔ Ψαχνών, οι ΣΕΑΚ Πολιτικών – Νεροτριβιάς, η 20η ΕΜΟΔΕ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας. Αφού προσέγγισαν την πεζοπόρο, την μετέφεραν σε ασφαλές σημείο προκειμένου να την παραδώσουν στο ΕΚΑΒ και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Πολωνή σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε φθορές και επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ωνάσεια Σχολεία: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις – Υποβλήθηκαν 3.274 αιτήσεις για 1.166 θέσεις
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.