Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένας 47χρονος από τα Χανιά, μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης για υπόθεσή του και τελικά κατέληξε στο να… συλληφθεί.
Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με το zarpanews, έκανε το λάθος να πάει μέσα στο Μέγαρο έχοντας στη κατοχή του ναρκωτικά. Μόνο που στο Μέγαρο υπήρχε μηχάνημα ελέγχου από το οποίο έπρεπε να περάσει για να μπει στα γραφεία.
Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν να έχει πάνω του μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά χάπια χωρίς να έχει ιατρική συνταγή. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί, ενώ το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, διενεργεί προκαταρκτική έρευνα.
Διαβάστε επίσης:
Μετέωρα – Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών: Έκτο στην Ευρώπη ανάμεσα σε 1342
Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.