ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 07:27
MENU CLOSE

Στην τηλεδιάσκεψη ηγετών με τους «πρόθυμους» για την Ουκρανία το Σάββατο ο Μητσοτάκης

09.05.2025 18:52

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Σάββατο 10 Μαΐου στις 11:45, θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για την Ουκρανία που συγκαλούν ο Πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron και ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Sir Keir Starmer.

Με επικεφαλής τη Γαλλία και τη Βρετανία, η συμμαχία αυτή σχηματίστηκε νωρίτερα φέτος υπό την ανησυχία των Ευρωπαίων ότι οι ΗΠΑ δεν αποτελούν πλέον ασπίδα υποστήριξης στην Ουκρανία στον πόλεμο, αφού άλλωστε προσπαθούν να επιτύγχουν μια ειρηνική λύση.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης από τη Μεσαρά: Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στο να ολοκληρώσουμε μια σειρά από μισοτελειωμένα μεγάλα αρδευτικά έργα

Χάρης Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά μεγάλη παράταξη, χωρίς διαγραφές και αποκλεισμούς – Θα εξαντλήσω τη θητεία στον Δήμο  

Φάμελλος για την 9η Μαΐου: «Η μάχη κατά του φασισμού είναι συνεχής – Να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για μια Ευρώπη Ειρήνης» (video)

ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 07:25
Exit mobile version