Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την πρώτη του ανάρτηση μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου έκανε ο Theo Evan που δεν κατάφερε να περάσει από τον Α’ Ημιτελικό με τα κυπριακά χρώματα, παρά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στη σκηνή του St. Jakobshalle.
«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλη την αγάπη και τα όμορφα μηνύματα, η στήριξη σας είναι τα πάντα για μένα. Είμαι τόσο περήφανη που μοιράστηκα τη σκηνή με τόσο απίστευτους καλλιτέχνες. Αυτή η εμπειρία ήταν περισσότερο από όσα είχα ονειρευτεί. Το να είμαι στη σκηνή της Eurovision ήταν μια πραγματικά μαγική στιγμή. Είμαι παραπάνω από ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να σταθώ στη σκηνή και να νιώσω την ενέργεια, την αγάπη και την ενότητα που φέρνει η μουσική. Αμέτρητα ευχαριστώ στην καταπληκτική ομάδα μου, στους χορευτές, χορογράφους, δασκάλους φωνητικής, φωνητικών και τραγουδοποιών που άνοιξαν την καρδιά τους σε κάθε λεπτομέρεια, και στον λαμπρό στυλίστα μου και τον σχεδιαστή πίσω από τα απίστευτα ρούχα που με έκαναν να νιώσω τόσο σίγουρη και ενδυναμωμένη στη σκηνή. Όλοι εσείς ζωντάνεψατε αυτό το όραμα με τον πιο αξέχαστο τρόπο», έγραψε.
Κάτω από την ανάρτηση αυτή έσπευσε να σχολιάσει η Κλαυδία. Η Ελληνίδα εκπρόσωπος, απευθυνόμενη στον Theo Evan έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαι τόσο περήφανη για σένα».
Διαβάστε επίσης:
Χρήστος Νικολόπουλος για Νότη Σφακιανάκη: Δύσκολο να γυρίσει στην πίστα
Η Χάλι Μπέιλι λαμβάνει περιοριστικά μέτρα κατά του βίαιου πρώην της
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.