search
ΚΥΡΙΑΚΗ 24.08.2025 02:20
MENU CLOSE

Φαράγγι Σαμαριάς: Τραυματισμός Γάλλου τουρίστα μετά από πτώση πέτρας

15.05.2025 11:50
faraggi-samaria_1907_1460-820_new

Στο Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/5) ένας 38χρονος περιπατητής, ο οποίος τραυματίστηκε μέσα στο Φαράγγι της Σαμαριάς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, πρόκειται για τουρίστα Γαλλικής υπηκοότητας ο οποίος βρέθηκε νωρίς το πρωί στο Ξυλόσκαλο και ξεκίνησε να διασχίζει το Φαράγγι.

Γύρω στις 9:30 το πρωί, τραυματίστηκε από πτώση πέτρας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει την πεζοπορία.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, με ελαφρύ ορθοπεδικό τραύμα.

Διαβάστε επίσης:

Η 86χρονη Ελληνίδα σέρφερ με τα δύο ρεκόρ Γκίνες

ΔΥΠΑ: Από αύριο (16/5) οι αιτήσεις για τα 70.000 vouchers των παιδικών κατασκηνώσεων

Τρίκαλα: Νεκρός 40χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο – Προσπάθησε να αποφύγει ποδηλάτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.08.2025 01:42